Stories “beyond the realms of death”

“Ο θάνατος είναι αναπόφευκτο, έτσι δεν είναι; Το συνειδητοποιείς περισσότερο όταν φτάσεις στην ηλικία μου. Δεν ανησυχώ για αυτό. Είμαι έτοιμος για αυτό. Όταν φύγω, θέλω να φύγω κάνοντας αυτό που κάνω καλύτερα. Αν πέθαινα αύριο, δεν θα μπορούσα να παραπονεθώ. Ήταν καλά.”

Lemmy Kilmister

O Rob Halford έβγαλε νοκ άουτ τον εαυτό του

Ο KK Downing, ο κιθαρίστας των Judas Priest, είπε μια ιστορία για τη νύχτα που ο Rob Halford παραλίγο να σκοτωθεί: “Όταν βγήκε στη σκηνή με τη μοτοσικλέτα του, σηκώθηκαν μεταλλικές σκάλες και ο Rob οδηγούσε κάτω από τις σκάλες. Το intro ξεκίνησε, αλλά όλοι εκτός από τον Rob άργησαν να φτάσουν στη σκηνή, έτσι ο τύπος που άρχισε να σηκώνει τις σκάλες ψηλά, μέσα σε όλο τον καπνό κατέβασε τις σκάλες ξανά πίσω, επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε το σόου. Ο Rob οδηγούσε ήδη τη μηχανή προς τις σκάλες και είχε φτάσει στα μισά του δρόμου, οπότε κυριολεκτικά οδήγησε μέσα τους και έπεσε αναίσθητος”.

Ο “θάνατος” του Dave Mustaine

Στη γυναίκα του Dave Mustaine δεν άρεσε που κατανάλωνε υπερβολικό ποτό. Η απάντησή του: “Ήμουν πολύ πιο πρόθυμος από το να νικηθώ από κάτι τόσο απλό όπως η μυρωδιά του αλκοόλ. Έτσι πήρα valium. Πήρα άφθονη και υπερβολική δόση και η καρδιά μου σταμάτησε. Δεν ήταν κοντά στον θάνατο ήταν θάνατος. Δεν είδα φως ή τούνελ ή κάτι τέτοιο. Το νοσοκομείο κάλεσε τη γυναίκα μου να πει ότι πέθανα. Μετά από αυτό, άρχισα να βελτιώνω τη ζωή μου”.

Το πρόβλημα του Vince Neil

Όταν ο τραγουδιστής Vince Neil των Mötley Crüe σκότωσε κατά λάθος τον φίλο του Nicholas ‘Razzle’ Dingley, καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, έζησε τον χειρότερο εφιάλτη του κόσμου. Αλλά οι σύντροφοί του, του το έκαναν χειρότερο, δείχνοντας τρομερή αναισθησία και τον επέκριναν πάρα πολύ σκληρά αφού πρώτα είχαν καταναλώσει ένα βαρέλι μπίρας Guinness! Vince Neil: “Φυσικά οι σύντροφοί μου στράφηκαν εναντίον μου. Ήταν ατύχημα, αλλά νόμιζαν ότι το έκανα εσκεμμένα. Προσπάθησα να παραμείνω νηφάλιος κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Τα παιδιά δεν ήταν καθόλου υποστηρικτικά. Ήταν δύσκολο που καθόμουν στο αεροπλάνο μας και με έβαλαν να μοιράζω ναρκωτικά και μπύρες σε κάποιον”.

Τo δάχτυλο του Tony Iommi

Οι περισσότεροι φαν των Black Sabbath γνωρίζουν ότι ο κιθαρίστας Tony Iommi, έχασε τις άκρες των δύο δαχτύλων του πριν γίνει διάσημος. Λίγοι όμως ξέρουν, ότι έχασε ξανά ένα δάχτυλο ακριβώς πριν από μια συναυλία. Ο ντράμερ των Mountain, Corky Laing είπε: “Θυμάμαι ότι έτρεξα γύρω από ένα αμφιθέατρο στη Νέα Ορλεάνη όταν οι Black Sabbath άνοιγαν για εμάς μια φορά, και προσπαθούσαμε να βρούμε το δάχτυλο του Tony Iommi. Δεν μπορούσε να συνεχίσει χωρίς αυτό. Ήμασταν όλοι στο πάτωμα και ψάχναμε για το δάχτυλό του. Είχε κυλήσει κάτω από έναν ενισχυτή”.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top