Ιστορίες χωρίς λογική σοκολάτας

“When all are one and one is all,
To be a rock and not to roll…”,

from Stairway to Heaven,

Led Zeppelin 1971

O λόγος που ο Lemmy τα σπάει

Μπορεί να νομίζετε ότι ο τρελός τυπάς που παίζει μπάσο πιο γρήγορα από ότι ένα κολιμπρί χτυπάει τα φτερά του, το κάνει για τη δόξα. Ο Lemmy έχει έναν ελαφρώς λιγότερο αγνό λόγο για να βρυχάται με το Ace Of Spades για εκατομμυριοστή φορά: “Δεν με νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι. Ξέρεις; Γίνονται όλα για τις γυναίκες. Είναι και η μουσική σημαντική, αλλά όλα για τις γυναίκες γίνονται”.

Η “λογική” υπεράσπιση του Ozzy Osbourne

Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι όταν ο Ozzy Osbourne υπέγραψε στο CBS τη δεκαετία του ’80, έκλεισε την τελετή αρπάζοντας ένα περιστέρι και δαγκώνοντάς του το κεφάλι. Αν αυτό σας κάνει να νιώθετε ότι θα εκσφενδονιστείτε, σκεφτείτε την λογική της συζύγου και μάνατζερ του, Sharon Osbourne: “Ο Ozzy δεν είναι σαν τους άλλους ανθρώπους. Δεν είχε κανονική ανατροφή, έπρεπε να δουλέψει σε ένα σφαγείο σκοτώνοντας αγελάδες. Πυροβολούσε πέντε χιλιάδες αγελάδες τη μέρα στο κεφάλι. Επομένως, το να πάρει ένα πουλί, να του δαγκώσει το κεφάλι και να γελάσει, δεν είναι τίποτα”. Εντάξει τότε.

Η Courtney Love φορτώνει και τα χώνει

Η Courtney Love την έβρισκε ιδιαίτερα στο να προσβάλει τους Limp Bizkit επειδή ήταν προάγγελος του κακού μέταλ: “Πρέπει να πω, όσο κι αν μου αρέσει ο Fred Durst, ήταν ότι χειρότερο στην ιστορία της ροκ. Αυτό είναι γεγονός, εντάξει; … Το έκανες για το σεξ, φιλαράκι με το κόκκινο καπελάκι; Λυπάμαι πολύ που είσαι εδώ για το σεξ. Θα μπορούσα να σε σαπίσω στο ξύλο.” Είμαι σίγουρος ότι περισσότεροι άνθρωποι θα πλήρωναν για να δουν αυτό παρά μια επανένωση των Limb Bizkit. Και θα είχε και μια συντριπτική απήχηση.

Απαγορεύονται οι σοκολάτες στα καμαρίνια

Υπάρχει μια ιστόρια των Van Halen που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ψεύτικη. Κάποιοι πιστεύουν πως φτιάχτηκε για να δείξει στον απλό κόσμο πως όλοι οι ροκ σταρ δεν είναι τόσο σκληροπυρηνικοί όσο φαίνονται. Είναι όμως αληθινή. Έχει συζητηθεί αρκετά παρόλο που είναι μια απλή ιστορία και έχει απλώς να κάνει με την ασφάλεια των χώρων. Οι Van Halen δεν επέτρεπαν καθόλου καφέ M&Ms (σοκολατάκια) στα καμαρίνια τους πριν από μια συναυλία. Δεν ήταν μια παραξενιά του συγκροτήματος. Στην πραγματικότητα ήταν μια ανησυχία για την ασφάλεια τους. Οι Van Halen είχαν ένα εκτενές συμβόλαιο με κατευθυντήριες γραμμές για την ασφάλεια. Αυτό το έκαναν για να βεβαιωθούν ότι ο κάθε χώρος πληρούσε όλα τα αιτήματά τους για την ασφάλεια. Έτσι έθαψαν μια γραμμή στο συμβόλαιο τους σχετικά με τα σοκολατάκια. Αν υπήρχαν καφέ M&Ms στο καμαρίνι τους, αποδείκνυε ότι ο χώρος δεν είχε ελεγχθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συμβολαίου. Αν δεν μπορείς να βρεις μια γραμμή με καφέ M&Ms σε ένα καμαρίνι, τι άλλο μπορεί να μην έχεις ελέγξει σ’ αυτό;

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top