SKiD ROW Μικρές Ιστορίες

“Κάποιοι ζουν τις φαντασιώσεις τους μέσα από μας. Αυτό είναι αλλόκοτο.”

SKiD ROW

Ο Sebastian μπλέχτηκε σ’ έναν καυγά – αυτή ήταν μια από τις πρώτες εντυπώσεις που μας έδωσε! Δηλαδή, δεν ήταν ακριβώς καυγάς – γύρισε απότομα προς τη μεριά εκείνου του τύπου, αλλά ήταν τόσο χαμένος που αστόχησε εντελώς και έπεσε κατευθείαν στην αγκαλιά του Snake!

Τραγούδησα στη διάρκεια ενός χορού στο γυμνάσιο. Κι ενώ μέχρι εκείνη την ώρα, με κορόιδευαν ότι ήμουν ένα ψηλό, άξεστο και λιγδιάρικο “μεταλλάκι” ξαφνικά όλοι ήθελαν να μου μιλήσουν. Τότε είπα: αυτό θα κάνω στη ζωή μου.

Προσπαθούμε να παίξουμε σ’ όποια τρύπα μπορούμε – και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό και στην επόμενη περιοδεία και στην μεθεπόμενη περιοδεία και στην επόμενη μετά την μεθεπόμενη περιοδεία.

Το πρώτο βράδυ που φτάσαμε στο Λονδίνο, το μόνο που θέλαμε να δούμε ήταν τον Lemmy να τα πίνει σ’ ένα μπαρ. Και όταν πήγαμε σ’ εκείνο το κλαμπ, ξαφνικά γυρνάμε και τι να δούμε – ο Lemmy! Αμέσως μετά, καταλάβαμε ότι θα περνούσαμε καλά στο Λονδίνο.

Δεν ήξερα καν τι είναι μπάσο… είδα όλες εκείνες τις φωτογραφίες του Gene Simmons που έφτυνε αίμα και έβγαζε φωτιές απ’ το στόμα και είπα: Τι στο διάολο παίζει; Θέλω κι εγώ ένα τέτοιο.

Παίξαμε το “Holidays in the Sun” ανάμεσα στο σετ μας στο φεστιβάλ της Μόσχας, τότε που το τείχος του Βερολίνου ήταν ακόμα όρθιο και κανείς δεν περίμενε τα πράγματα να εξελιχθούν τόσο γρήγορα. Την στιγμή που αφιέρωσα το τραγούδι στους ανθρώπους που ζουν στην ανατολική Γερμανία, φώναξα: Αυτό είναι για σας, γκρεμίστε το κωλότοιχο! Ήταν θέμα τύχης που οι Ρώσοι δεν καταλάβαιναν λέξη από αγγλικά. Ποιος ξέρει, ίσως τώρα να κάναμε περιοδεία στη Σιβηρία.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top