Sex and Ants and Rock ‘n’ Roll

“Μια φορά με ρώτησε ένα παιδί: Έχεις ποτέ χανγκόβερς;. Του είπα: Για να έχεις χανγκόβερς πρέπει να σταματήσεις να πίνεις.”

Ian “Lemmy” Kilmister of Motorhead – 2006

Something “fishy”

Στις 17 Ιουλίου 1969, οι Led Zeppelin έμεναν στο διάσημο ξενοδοχείο Edgewater του Σιάτλ και από το μπαλκόνι τους μπορούσαν να ψαρέψουν στην περιοχή Puget Sound του Σιάτλ. Έτσι, η ιστορία λέει ότι μετά από λίγες μέρες ψαρέματος και λίγες μέρες ροκάροντας, οι Led Zeppelin έκαναν ένα ξέφρενο πάρτι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους. Ενώ ήταν εκεί, μερικά μέλη της μπάντας έβαλαν μερικά από τα ψάρια που έπιασαν σε μια… ευαίσθητη περιοχή μίας γκρούπι. Υπάρχουν πολλές εκδοχές αυτής της ιστορίας που διαφέρουν ως προς το τι πραγματικά συνέβη, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι κάτι “ψαρωτικό” συνέβη εκείνο το βράδυ.

A little ant story (and yes! Ozzy was here!)

Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια τεράστια λίστα με τις αληθινές ιστορίες του Ozzy Osbourne, αλλά αυτή η φήμη είναι ιδιαίτερα δύσκολο να είναι πιστευτή. Ενώ βρισκόταν σε περιοδεία με τους Motley Crue, ο Ozzy Osbourne φημολογείται ότι είχε μια κόντρα με τον Nikki Sixx που είχε σαν αποτέλεσμα τον Ozzy να σνιφάρει μια σειρά από μυρμήγκια. Όλοι έχουμε ακούσει την ιστορία του Ozzy Osbourne που δάγκωσε το κεφάλι μίας νυχτερίδας ενώ βρισκόταν live στη σκηνή, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ozzy αποκεφάλισε έναν φίλο που πετάει. Πόση όμως αλήθεια υπάρχει σε όλο αυτό;

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Jake E. Lee που ήταν πρώην κιθαρίστας του Ozzy Osbourne, μια από τις πιο άγριες ιστορίες του heavy metal δεν έγινε ποτέ στην πραγματικότητα. Παρόλο που απεικονίστηκε στη βιογραφική ταινία The Dirt των Motley Crue, ο Lee ορκίζεται ότι ο Ozzy δεν σνίφαρε ποτέ μυρμήγκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις πιο διάσημες και αηδιαστικές κόντρες πρόκλησης μεταξύ του Ozzy Osbourne και των Motley Crue,  τελικά τέλειωσε με τον Ozzy να καταναλώνει τα ούρα του. Ωστόσο η ιστορία με το σνιφάρισμα των μυρμηγκιών είναι η πιο διαδεδομένη.

“Έδωσα στον Ozzy ένα καλαμάκι, και πήγε σε μια ρωγμή στο πεζοδρόμιο και έσκυψε πάνω του”, θυμάται ο Sixx στην ταινία The Dirt. “Είδα μια μεγάλη σειρά μυρμηγκιών, να προχωρά σε μια μικρή λακκούβα που δημιουργήθηκε εκεί που συναντούσε το πεζοδρόμιο. Και καθώς σκέφτηκα, «Όχι δεν θα το έκανε», ο Ozzy το έκανε. Έβαλε το καλαμάκι στη μύτη του και με τον γυμνό λευκό πισινό του να ξεπροβάλει κάτω από το φόρεμα σαν φρεσκοκομμένο πεπόνι, σνίφαρε μια ολόκληρη σειρά μυρμηγκιών με ένα μονοκόμματο, τερατώδες ρόγχο”.

Ο Ozzy δεν θυμάται να σνίφαρε μυρμήγκια, ούτε θυμάται ολόκληρη την περιοδεία του 1984 με τους Motley Crue. Γιατί άραγε;!!!

“Ήμουν εκεί και δεν είδα ποτέ μυρμήγκια”, είπε ο Jake E. Lee σε μια συνέντευξή του. “Ήμουν ακριβώς εκεί. Σνίφαρε μια μικρή αράχνη. Δεν υπήρχε ούτε ένα ίχνος από γ***μένα μυρμήγκια εκεί. Το λέει ο Tommy Lee, το λέει ο Nikki Sixx, το λέει και ο Ozzy — ήταν όλοι λιώμα. Εγώ δεν ήμουν. Προσπαθούσα απλώς να μαυρίσω. Αυτό έκανα μόνο. ​​Είχαν λιώσει τελείως. Ο Ozzy σνίφαρε μια μικρή αράχνη που σέρνονταν απέναντι. Δεν υπήρχαν μυρμήγκια – δεν υπήρχαν γ***μένα μυρμήγκια. Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι τύποι — δεν υπήρχαν μυρμήγκια”.

Appetite for Axl’s “rocket”!

Υπάρχει μια φήμη ότι στο τραγούδι των Guns N Roses “Rocket Queen”, που κλείνει το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος Appetite for Destruction, μπορείτε να ακούσετε τον Axl Rose να κάνει σεξ με μια γυναίκα. Ενδεχομένως πρόκειται για την Adriana Smith, μια 19χρόνη στριπτιζέζ και κοπέλα του ντράμερ Steve Adler. Σύμφωνα με τον Steve Thompson, μηχανικό ήχου στο Appetite for Destruction, “Ο Axl ήθελε κάποιους σεξουαλικούς ήχους στο τραγούδι Rocket Queen, έτσι έφερε την κοπέλα και έκαναν σεξ στο στούντιο. Τελειώσαμε ηχογραφώντας περίπου 30 λεπτά ηχητικού υλικού σεξουαλικού περιεχομένου. Αν ακούσετε το διάλειμμα στο Rocket Queen, είναι εκεί.” Πιστεύετε ότι ο Adler νοιαζόταν; Σύμφωνα με την Adriana Smith, ο Adler φρίκαρε όταν ανακάλυψε τι συνέβη: “Κατέληξα να πίνω αλκοόλ και να παίρνω ναρκωτικά λόγω αυτού, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί είχα μεγάλη ντροπή και πολλές ενοχές”, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο Rolling Stone.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top