Ομελέτα με πατάτες

 Θα φτιάξουμε μια γευστική ομελέτα στο τηγάνι με πατάτες.

Υλικά

  • 50 γραμμάρια τυρί γκούντα
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 4 ντοματίνια
  • 1 χρωματιστή πιπεριά
  • 5 αυγά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • πάπρικα
  • πατάτες τηγανιτές
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Τρίβουμε το τυρί στον τρίφτη. Κόβουμε το κρεμμύδι και τα ντοματίνια σε λεπτές φέτες. Κόβουμε την πιπεριά σε μικρά κομμάτια.

Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα 5 αυγά, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και χτυπάμε ελαφρά. Βάζουμε ένα τηγάνι σε δυνατή θερμοκρασία, ρίχνουμε λίγο λάδι και περιμένουμε να ζεσταθεί καλά. Έπειτα σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα ντοματίνια. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις τηγανιτές πατάτες και τα αυγά. Ανακατεύουμε ελαφρά. Μόλις ψηθεί το αυγό, ρίχνουμε το τριμμένο τυρί. Η ομελέτα μας είναι έτοιμη. Σερβίρουμε με μια χωριάτικη σαλάτα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top