Θα φτιάξουμε ένα εύκολο γλυκό με 15 λεπτά προετοιμασία και πάγωμα στο ψυγείο για περίπου 5 – 6 ώρες.
Υλικά
- 400 γραμμάρια γιαούρτι
- 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 1 κούπα τριμμένη σοκολάτα
- 1 συσκευασία μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ
- γλυκό βύσσινο
- μαρμελάδα βύσσινο
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα μπολ, ρίχνουμε το γιαούρτι, το μέλι, το ζαχαρούχο γάλα και λίγο γλυκό βύσσινο. Ανακατεύουμε να ενσωματωθούν τα υλικά.
Σπάμε τα μπισκότα και τα προσθέτουμε. Ανακατεύουμε, ρίχνοντας την τριμμένη σοκολάτα.
Παίρνουμε μια φόρμα για κέικ, την καλύπτουμε με μεμβράνη και ρίχνουμε πρώτα γλυκό βύσσινο και μετά το μίγμα που φτιάξαμε παραπάνω. Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 5 – 6 ώρες. Στη συνέχεια βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο, βάζουμε μια πιατέλα πάνω στη φόρμα και αναποδογυρίζουμε.
Αφαιρούμε την μεμβράνη και ρίχνουμε από πάνω μαρμελάδα βύσσινο και λίγη τριμμένη σοκολάτα. Το γλυκό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.