Κοτόπουλο κοπανάκι

Θα μαγειρέψουμε κοπανάκι κοκκινιστό που είναι μια εύκολη, γρήγορη συνταγή.

Υλικά

  • 8 κοπανάκια κοτόπουλο
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 300 γραμμάρια χυμό ντομάτας
  • 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κουταλάκι του γλυκού νοστιμιά σκόνη

Εκτέλεση

Παίρνουμε μία κατσαρόλα, τη βάζουμε σε μέτρια θερμοκρασία, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα κοπανάκια. Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, 1 φύλλο δάφνης, νοστιμιά σκόνη, χυμό ντομάτα και 2 ποτήρια νερό. Αφήνουμε να βράσουν για να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε τα κοπανάκια με ζυμαρικά λαζανάκι. Αν θέλετε μπορείτε να τα σερβίρετε με ρύζι, τηγανιτές πατάτες ή πουρέ πατάτας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top