Παγκάσιους στο φούρνο

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για ψάρι στο φούρνο. Μπορείτε να μαγειρέψετε κι άλλου είδους ψάρι με τον ίδιο τρόπο.

Υλικά

  • 3 φιλέτα παγκάσιους
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 3 – 4 φρέσκα κρεμμύδια
  • ½ κούπα του τσαγιού μαϊντανό
  • 2 κουταλιές της σούπας μάραθο
  • 1 καρότο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, το μάραθο και το σκόρδο. Τρίβουμε το καρότο στον τρίφτη. Παίρνουμε ένα ταψί, στρώνουμε όλα τα υλικά μας και από πάνω βάζουμε τα φιλέτα ψαριού. Ρίχνουμε λίγο πιπέρι και αλάτι στα φιλέτα. Και τέλος ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε δυνατή θερμοκρασία στον αέρα για 15 – 20 λεπτά.

Σερβίρουμε με πατατοσαλάτα ή πατάτες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top