Θα φτιάξουμε εύκολο κορμό με σοκολατένιο παντεσπάνι.
Υλικά
- 1 συσκευασία έτοιμη σαντιγί
- 1 σοκολατένιο παντεσπάνι
- 1 κουβερτούρα
- 2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο ή βούτυρο
- Τρούφα σοκολάτας
- ½ πακέτο μπισκότα
Εκτέλεση
Την σαντιγί θα τη φτιάξουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφει πάνω στη συσκευασία.
Λιώνουμε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων μαζί με 2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο ή βούτυρο.
Παίρνουμε το παντεσπάνι που έχουμε τυλίξει σε ρολό και το ανοίγουμε. Αλείβουμε στην επιφάνεια έτοιμη κρέμα σαντιγί και ρίχνουμε λίγη τρούφα και τριμμένα μπισκότα. Το τυλίγουμε ξανά σε ρολό και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα. Μετά την 1 ώρα το βγάζουμε και ρίχνουμε από πάνω την λιωμένη κουβερτούρα. Διακοσμούμε με τριμμένα μπισκότα. Το βάζουμε στο ψυγείο για να παγώσει η σοκολάτα. Το γλυκάκι μας είναι έτοιμο. Μπορούμε να το σερβίρουμε και με παγωτό.