Παπί στη λαδόκολλα

Υλικά

  • 1 παπί
  • ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι
  • 5 – 6 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κλωνάρι δεντρολίβανο (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Πλένουμε το παπί πολύ καλά και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και ρίγανη εξωτερικά. Στο εσωτερικό βάζουμε 5 με 6 σκελίδες σκόρδο και αν θέλουμε λίγο δεντρολίβανο. Στη συνέχεια το τυλίγουμε με μία λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 2 ώρες.

Tips
  1. Μπορείτε αν θέλετε να αλείψετε τη λαδόκολλα με βούτυρο.
  2. Το παπί γίνεται πολύ ωραίο σε στιφάδο ή καβρομά.
  3. Μπορείτε να σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές.
Tips

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top