Πατάτες φούρνου

Υλικά

  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 κιλά πατάτες
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • γλυκιά πάπρικα
  • ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι
  • 5 ντοματίνια
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • ½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

Εκτέλεση

Πλένουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε. Παίρνουμε ένα ταψί, βάζουμε τις πατάτες και ρίχνουμε από πάνω μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, 4 κουταλιές της σούπα ελαιόλαδο και μισό κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια και 2 φύλλα δάφνης. Τέλος ρίχνουμε από πάνω γλυκιά πάπρικα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top