Σάλτσα με πανσέτα

Θα φτιάξουμε εύκολη σάλτσα με πανσέτα που θα σας ενθουσιάσει.

Υλικά

  • 350 γραμμάρια πανσέτα χωρίς κόκκαλο
  • 300 γραμμάρια χυμό ντομάτας
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 κύβο λαχανικών

Εκτέλεση

Κόβουμε την πανσέτα σε μικρά κομματάκια. Παίρνουμε ένα βαθύ τηγάνι, το βάζουμε σε μέτρια θερμοκρασία και περιμένουμε να ζεσταθεί. Ρίχνουμε ελαιόλαδο και φρέσκο πιπέρι. Στη συνέχεια σοτάρουμε πολύ καλά την πανσέτα. Μόλις είναι έτοιμη, ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας, αλάτι, 1 κύβο λαχανικών, 1 ποτήρι νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει. Μόλις δέσει η σάλτσα μας είναι έτοιμη. Συνοδεύουμε ζυμαρικά, ρύζι ή τηγανιτές πατάτες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top