Πατάτες γιαχνί με λουκάνικα

Υλικά

  • 6 μέτριες πατάτες
  • 3 κουταλιές της σούπας ρύζι καρολίνα
  • λουκάνικο (ότι θέλει ο καθένας)
  • 1 καρότο
  • 1 κρεμμύδι ξηρό
  • 1 κύβο λαχανικών
  • αλάτι, πιπέρι
  • γλυκιά πάπρικα ( ή καυτερή)
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 250 γραμμάρια σάλτσα ντομάτα

Εκτέλεση

Κόβουμε το καρότο και το λουκάνικο σε ροδέλες, τις πατάτες σε μικρά κομμάτια και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Βάζουμε τις πατάτες και τη σάλτσα σε μία λεκάνη και τα ανακατεύουμε. Παίρνουμε μία κατσαρόλα, ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε πρώτα το κρεμμύδι και μετά το λουκάνικο και τέλος το καρότο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πατάτες με τη σάλτσα και το ρύζι. Μετά ρίχνουμε 1 κύβο λαχανικών αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Συμπληρώνουμε με νερό μέχρι να σκεπαστούν όλα τα υλικά. Το βράζουμε για περίπου 30 λεπτά.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top