Σπιτική stracciatella

Θα σας δείξω πως να φτιάξετε μία εύκολη και νόστιμη στρατσιατέλα.

Υλικά

  • 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος παγωμένη
  • 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
  • 1 ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

Παίρνουμε ένα μπεν μαρί και λιώνουμε την κουβερτούρα. Χτυπάμε σε ένα μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει ελαφριά σαντιγί. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί.

Βάζουμε το μισό μίγμα σε ένα μπολ, παίρνουμε την μισή από την λιωμένη κουβερτούρα και με τη βοήθεια μίας σπάτουλας, κάνουμε ακανόνιστα σχέδια μέσα στη σαντιγί μας. Στη συνέχεια ρίχνουμε το υπόλοιπο μίγμα και την κουβερτούρα, επαναλαμβάνοντας την παραπάνω διαδικασία. Βάζουμε το παγωτό μας στην κατάψυξη να παγώσει για 8 – 10 ώρες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top