Σνίτσελ χοιρινό

Γρήγορο φαγητό που μπορούμε να έχουμε έτοιμο από πριν και να τηγανίσουμε λίγο πριν σερβίρουμε στο τραπέζι.

Υλικά

  • 1 ½ κιλό χοιρινό για σνίτσελ σε φέτες
  • 1 σακουλάκι φρυγανιά
  • 2 αυγά
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • γλυκιά πάπρικα
  • 1 φλιτζάνι του καφέ γάλα
  • ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά 2 αυγά. Μετά προσθέτουμε γάλα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ανακατεύουμε. Βουτάμε μία φέτα στο αυγό και μετά στη φρυγανιά. Όταν ετοιμάσουμε όλες τις φέτες, τις αφήνουμε 30 λεπτά στην άκρη. Παίρνουμε ένα τηγάνι, βάζουμε αρκετό λάδι και μόλις ζεσταθεί, τηγανίζουμε τα σνίτσελ και από τις δύο πλευρές. Σερβίρουμε τα σνίτσελ με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι και μια ωραία σαλάτα. Δείτε εδώ ιδέες για σαλάτες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top