Τούρτα μπισκότο

Θα φτιάξουμε μία εύκολη τούρτα μπισκότο και πάγωμα στο ψυγείο για περίπου 5 – 6 ώρες.

Υλικά

  • 400 γραμμάρια γιαούρτι
  • 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 ½ συσκευασία μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ
  • 2 ½ συσκευασίες γεμιστά μπισκότα σοκολάτας

Εκτέλεση

Παίρνουμε ένα μπολ, ρίχνουμε το γιαούρτι, το μέλι, το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν τα υλικά.

Σπάμε τα μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ, τα προσθέτουμε και ανακατεύουμε.

Παίρνουμε μια φόρμα για κέικ, την καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε πρώτα γεμιστά μπισκότα σοκολάτας στο κάτω μέρος και στα τοιχώματα της φόρμας. Μετά ρίχνουμε το μίγμα που φτιάξαμε παραπάνω. Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 5 – 6 ώρες. Στη συνέχεια βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο, βάζουμε μια πιατέλα πάνω στη φόρμα και αναποδογυρίζουμε.

Η τούρτα μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top