Ατομικά μιλφέιγ

Φτιάξτε γρήγορα μικρά γλυκάκια μιλφέιγ. Θα σας δείξω τον πιο εύκολο τρόπο.

Υλικά

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • γάλα
  • 1 φακελάκι μιλφέιγ στιγμής
  • 1 φακελάκι σαντιγί στιγμής
  • κρυσταλλική ζάχαρη
  • αμύγδαλα φιλέ
  • κερασάκια
  • 1 αυγό

Εκτέλεση

Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε ίσα κομμάτια και το αλείβουμε με αυγό. Ρίχνουμε λίγη ζάχαρη από πάνω. Τοποθετούμε τα κομμάτια σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ετοιμάζουμε την κρέμα μιλφέιγ και την κρέμα σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες των συσκευασιών τους. Παίρνουμε ένα κομμάτι σφολιάτας, το κόβουμε οριζόντια στη μέση, βάζουμε ενδιάμεσα κρέμα μιλφέιγ και από πάνω βάζουμε σαντιγί. Τρίβουμε ένα κομμάτι σφολιάτας και το ρίχνουμε πάνω απ’ τη σαντιγί μαζί με αμύγδαλα. Προσθέτουμε και ένα κερασάκι προαιρετικά. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα κομμάτια σφολιάτας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top