Γεμιστές πιπεριές με τυρί

Θα φτιάξουμε μια εύκολη συνταγή. Θα γεμίσουμε πιπεριές φλωρίνης και πιπεριές κατσίκες.

Υλικά

  • ½ κιλό τυρί φέτα
  • 200 γραμμάρια κίτρινο τυρί
  • 4 – 5 ντοματίνια
  • πιπέρι
  • πάπρικα γλυκιά ή καυτερή
  • ελαιόλαδο
  • ξύδι βαλσάμικο
  • 11 πιπεριές

Εκτέλεση

Παίρνουμε ένα μπολ, τρίβουμε μέσα το τυρί φέτα και το κίτρινο τυρί. Κόβουμε τα ντοματίνια σε φέτες και τα προσθέτουμε. Επίσης ρίχνουμε μια πρέζα πιπέρι και μία πάπρικα, και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε να ενσωματωθούν τα υλικά μας.

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πιπεριές. Τις χαράζουμε κάθετα και τις γεμίζουμε με τη γέμιση που φτιάξαμε παραπάνω. Τις βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ρίχνουμε από πάνω λίγο λάδι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο. Αφού ψηθούν ρίχνουμε από πάνω λίγο ξύδι βαλσάμικο.

Τις σερβίρουμε ζεστές σαν συνοδευτικό με ψητά.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top